Indicaties Zorg in Natura / Persoons Gebonden Budget / Wet Langdurige Zorg

Werken bij Het indicatiecentrum

Het indicatiecentrum is een snelgroeiende stichting die zich specifiek richt op het stellen van onafhankelijke indicaties ZVW. Ook kunnen wij voor zorgvragers en zorgorganisaties een WLZ aanvraag indienen. Daarnaast zorgen wij voor tijdige herindicering of beoordeling van de huidige situatie van de zorgvrager. Wij werken voor zorgorganisaties, PGB houders, zorgverzekeraars. Gelukkig zien steeds meer zorgorganisaties onafhankelijke indicatiestelling als een pré.

Door de onafhankelijke indicatiestelling komen wij tegemoet aan de tekorten van wijkverpleegkundigen in de thuiszorg. Door onze werkwijze behouden wij vaak wijkverpleegkundigen die anders wegens de werkomstandigheden uit de zorg willen stappen.

 

Wij leren graag flexibele, mensgerichte wijkverpleegkundigen niveau 5/6 kennen, waarbij werkervaring in de thuiszorg en indicatiebevoegdheid (Omaha) de voorkeur heeft. Ook zijn we dringend op zoek naar wijkverpleegkundigen die in bezit zijn van hun kinderaantekening.

Ons team bestaat uit een compacte groep betrokken en hardwerkende wijkverpleegkundigen. Het team is erg goed op elkaar ingespeeld. We vinden het volkomen normaal dat je elkaar steunt en flexibel bent. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en het delen van je kennis en expertise aan je collega’s en onze klanten. Samen maken wij het Indicatiecentrum tot een groot succes!

Je dagelijkse werk bestaat voornamelijk uit het voeren van gesprekken en onderzoek verrichten bij zorgvragers thuis. Daarna volgt het uitwerken/verstrekken van de door jou gestelde indicatie. Wij werken met ONS NEDAP. Ook monitoring van de door jou geïndiceerde zorg behoort tot je takenpakket.

Op verzoek van zorgorganisaties kun je een adviserende en of ondersteunende rol bieden bij bijvoorbeeld de vraag welk ECD systeem het beste past en hoe je het aanpakt wanneer een zorgorganisatie een aanbesteding wil doen bij de zorgverzekeraars.

Solliciteren

Als jij ons leuke en deskundige team wilt komen versterken; je werk en je privé goed op elkaar wilt afstemmen, het geen probleem vindt om vanuit huis te werken en je het een uitdaging vindt om “en route” te zijn? Reageer dan met een motivatie en CV. Dit kan dan naar:

info@lelyadvies-hulp.nl

 

Tot snel!